Högstadiekollo - Västeråsgården
Kollo för dig som går på högstadiet i Västerås. Platsen är som vanligt Västersgården, strax utanför Söderbärke.
348836
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348836,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Högstadiekollo

Välkommen till Västeråsgårdens högstadiekollo!

Höstlovskollo 2018 på Västeråsgården!

Succén kommer tillbaka. I år är högstadiekollot för elever i årskurs 7 och 8 och kommer att vara fem dagar på höstlovet 29/10-2/11. Vi har fyrtio platser, så passa på att anmäla dig så snart som möjligt. Fyll ditt höstlov med äventyr och ett härligt häng!

Vad är Högstadiekollo?

Högstadiekollo är ett nytt koncept med kollo på Västersgården för högstadieungdomar. Det vänder sig till dig som under vårterminen går ut sjuan eller åttan.

 

Har du varit på ”vanligt” kollo på Västeråsgården kommer du att känna igen dig, men ändå inte. På högstadiekollo är det färre deltagare och ledare, gemenskapen kommer bli starkare. Det blir fartfyllda dagar med häng och aktiviteter.

 

Schemat kommer vara välplanerat och fyllt med aktiviteter men det kommer även anpassas efter vad ni vill göra och vad ledarna har för kompetens och intressen.

 

Största delen av veckan kommer vi att spendera utomhus med många olika aktiviteter i form av bad, lekar, utmaningar, samarbetsövningar, vattenaktiviteter, hajk med mera och vara fokuserade på så kallad traditionell kolloverksamhet. En viktig del av att vara på kollo är också att få tid att bara vara och varva ner.

Anmäl dig till Högstadiekollo!

Anmäl dig senast 1 oktober!

Fyll i formuläret så noga som möjligt. Skriv en kommentar om du har några särskilda behov, funktionsnedsättning eller kanske är överkänslig eller allergi.

Om någon eller några av de uppgifter du nu anmäler skulle ändras måste du meddela oss detta. För att snabbt kunna meddela om du blir erbjuden plats eller inte, så vill vi gärna kunna maila dig, men har du ingen mailadress så skickar vi med brev som kan ta några dagar extra.

Har du en fråga och vill att vi ringer upp dig, skriv det under kommentar.

Har du problem med att anmäla dig?

Har du tekniska problem med formuläret? Maila då din ansökan till vasterasgarden@live.se med samma uppgifter som står i formuläret.

Personnummer: